میزان توجه به سنخیت در ازدواج پیامبر(ص) با خدیجه(س)

میزان توجه به سنخیت در ازدواج پیامبر(ص) با خدیجه(س)

پاسخ داده شد
0
0

امروزه روان‌شناس‌ها و افراد عاقل و با تجربه می‌گویند در بحث ازدواج، دو نفر ممکن است خودشان خوب باشند ولی برای هم خوب نباشند. پس زوجین باید سنخیت داشته باشند و در همۀ موارد مثل سن، فرهنگ خانواده یا حتی تناسب در فکر اعتقادی و اجتماعی و … باید سنخیت وجود داشته باشد. آیا در ازدواج پیامبر(ص) با خدیجه این مسائل رعایت شده است و آیا می‌توان از این ازدواج چنین مسائلی را مورد تأیید قرار داد؟

  • شما باید برای ارسال دیدگاه شوید
پاسخ عالی
0
0

اولا بحث‌های ازدواج تخصصی شده و چیزی که من می‌گویم از باب شخص متخصص نیست. به نظر من در ازدواج پیامبر(ص) با خدیجه چیزی که خیلی نمایان است این است که هر يك دیگري را بالا و والاتر از خود می‌دانسته‌اند. امروزه مشکل این است که افراد خودگرا شده‌اند. وقتی تا این حدِ شدید خودگرا باشیم هر چقدر زوجین در مسائل مختلف سنخیت داشته باشند باز مشکل پیش می‌آید. امروزه مشاهده می‌کنیم که به خاطر مسائل بسیار کوچک، طلاق رخ می‌دهد. حتی موردی به این خاطر طلاق گرفته‌اند که یکی گفته خمیر دندان را از آخر فشار بده و دیگری می‌گفته از هر جا خواستم فشار مي‌دهم. و همین مسأله به دعوا و طلاق منجر شده است. در مواردی اصلا گذشتی در کار نیست. این در حالی است که پیامبر(ص) وقتی با خیانت یا اشتباه همسرانش رو‌به‌رو می‌شود باز با آنها خیلی خوب رفتار کرده و از آنها گذشت کرده است و حتی کاری نکرده که آنها زیاد شرمنده شوند ولی امروزه چنین رویکردهایی خیلی کم وجود دارد.
پس من منکر کفویت و سنخیت زوجین نیستم ولی در کنار آن باید حتما گذشت وجود داشته باشد و الا مشکل ایجاد می‌شود.

  • شما باید برای ارسال دیدگاه شوید
نمایش 1 نتیجه
پاسخ شما

لطفا جهت ثبت نام ابتدا یا ثبت نام کنید.

جهت تهیه آثار استاد احمد عابدینی پس از تصمیم در مورد کتاب مورد نظرتان از طریق ایمیل موجود در صفحه ارتباط با ما اقدام به سفارش گذاری کنید. فرآیند تهیه کتاب از طریق ایمیل در حال حاضر قابل انجام است. پس از دریافت ایمیل شما، اطلاعات درخواست شما بررسی می شود و از همان طریق پاسخی برای شما ارسال می گردد. در نظر داشته باشید که محصولات عموما به صورت PDF عرضه می شوند و کتاب فیزیکی در صورت موجود بودن و درخواست شما قابل ارائه است.